Plattor

2kommentarer

Jag håller på art gjuta plattor till mitt växthus. Har gjort ungefär 50 stycken under sensommaren och hösten nu förra säsongen. Denna vår måste jag gjuta ungefär 300 till, så det var väl hög tid att dra igång nu ;)
Växthuset har jag fått av med mormor och morfar, ett litet på ungefär 3x2,5 meter. Det ska bli så roligt att få upp det i trädgården senare, denna säsong ska det upp. Det har jag lovat mig själv :)

2 kommentarer

Anonym

06 Jan 2013 21:14

Oj vilket jobb du gör!
Skinnen är köpta på marknader.
Ha det gott!
Åsa.

Svar: Tack, ja det skulle man kunna säga ;) Vi får väl se när jag blir färdig, phu!Tack för svar, vad snabbt du svarade!! Skinnen var verkligen jättefina :)
Ha det gott!
Fanny Lindborg

Hanna

07 Jan 2013 10:14

Hej Fanny!
Oh, en alldeles ny blogg.. välkommen till bloggvärlden! ..fast du kanske bloggat förut..
Läste dina inlägg, och blir påmind om allt vi gjort sen vi köpte huset för 11 år sen... mitt trädgårdsintresse väcktes också till liv då, har det också i släkten, som du :)
Mitt växthus är också ett litet ett, fick det av en granne för några år sedan.
Jag har gjutet betonggolv (gamla hundgården) i och runt det.
Det blir nog riktigt snyggt med dina plattor.. vilket jobb du gör!

Angående soffa och småbarn, den vita tygsoffan jag visade har vi haft i 12 år.. den har också varit med om två småbarn, fyra katter och hund...
så det är ingen dum kombination alls, bara tyget är tvättbart :)) Hoppas bara Ektorp håller sig lika bra som vår gamla soffa :)

Ha d gott!
Kram Hanna

Kommentera

Publiceras ej